Zarządzenia Burmistrza 2022 rok

Treść

Zarządzenie Nr 246/2022
Burmistrza Miejskiej Górki

z dnia 29 czerwca 2022 r.

w sprawie : zatwierdzenia konkursu na stanowisko dyrektora Zespołu Szkół w Dłoni

Na podstawie § 8 ust.2 rozporządzenia Ministra Edukacji Narodowej z dnia 11 sierpnia 2017 r. w sprawie regulaminu konkursu na stanowisko dyrektora publicznego przedszkola, publicznej szkoły podstawowej, publicznej szkoły ponadpodstawowej lub publicznej placówki oraz trybu pracy komisji konkursowej (t.j. Dz.U. z 2021 r., poz.1428) Burmistrz Miejskiej Górki zarządza, co następuje:

§ 1. Zatwierdzam konkurs na stanowisko dyrektora Zespołu Szkół w Dłoni ogłoszony i przeprowadzony na podstawie zarządzenia nr 242/2022 i nr 243/2022 w sprawie ogłoszenia konkursu na stanowisko dyrektora Zespołu Szkół w Dłoni oraz powołania komisji konkursowej celem przeprowadzenia konkursu na stanowisko dyrektora Zespołu Szkół w Dłoni.

§ 2. Uwzględniając wynik przeprowadzonego postępowania konkursowego w dniu 28 czerwca 2022 roku w oparciu o przekazaną dokumentację stwierdzam, że konkurs na stanowisko dyrektora Zespołu Szkół w Dłoni został rozstrzygnięty.

§ 3. Zarządzenie wchodzi w życie z dniem podjęcia.

Burmistrz

/-/ Karol Skrzypczak